Lissi - rinnahoidja, millest kõik sai alguse

Rinnahoidja, millest kõik sai alguse
Soovime jagada meie lugu - kuidas kõik algas ja ilmselt ka põhjust, miks on Lissi kollektsioon nii paljude naiste lemmik ja üks meie enimmüüdud rinnahoidja.
Rinnahoidja Lissi
CHANGE Lingerie pesubränd sündis just seetõttu, et tahtsime pakkuda midagi enamat - tunnetasime, et pesuturg vajas muutust. See idee kajastub ka meie brändi nimes - CHANGE. 
Väiksema rinna jaoks mõeldud rinnahoidjaid pakuti palju, kuid valik oli üsna kesine suurema rinnaga naistele. Meie eesmärgiks oli luua naistepesu, mis sobib iga kehatüübiga, igas vormis ja igas suuruses naisele. 
Idee elluviimine osutus aga oodatust raskemaks. Hea rinnahoidja disainimine oli raskem, kui me arvasime. Rätsepaid, kes valdavad imepeent käsitööoskust ja kellel on arusaam rinnahoidja spetsiifikast, oli keeruline leida. 
Õnneliku juhuse läbi kohtusime aga Lissi Lidiga.

Rinnahoidja Lissi

Lissi, endine pesudisainer, oli just pikast karjäärist taandunud. Kuid õnneks oli ta naine, kes oli selle ala vastu tõeliselt kirge täis. Nii et kui me temalt küsisime, kas ta soovib meiega koos midagi uut luua, ütles ta jah!

Tänu Lissi pühendumisele ja asjatundlikkusele sündisid kollektsioonid, mis on võitnud uskumatult paljude naiste südamed.
Florence, Dita ja kõik muud originaalkollektsioonid lõi Lissi ise - ning seejärel arendasid ja kohandasid neid meie oskuslikud disainerid ja tehnikud.
 
Ja otse loomulikult imekaunist pitsist rinnahoidja Lissi, millest kõik alguse sai. Rinnahoidja, mis on nime saanud naise järgi, kes on meid inspireerinud oma entusiasmi, oskuste ja kirega.
 Kõikide nende rinnahoidjate väljatöötamisel, disainimisel ja arendamisel on osalenud Taani parimad naistepesu disainerid, kaelas mõõdulindid ja nööpnõelad huulte vahel - modellideks reaalsed naised täpselt sellistena nagu nad on.

Niisiis, kandke oma Lissi rinnahoidjat uhkusega - see on loodud suure pühendumusega mõeldes kõikidele naistele, sellistena, nagu nad on.
Lissi Lid Change Lingerie pesudisainer