8 naist 10-st kannab vale suurusega rinnahoidjat. Kas Sina oled üks nendest?

8 naist 10-st kannab vale suurusega rinnahoidjat. Kas Sina oled üks nendest?

Vale suurusega rinnahoidja

Kas tead seda tunnet, kui rinnahoidja siit või sealt pigistab, on ebamugav või lausa hõõrub? Kas oled üks neist naistest, kes lihtsalt ei jõua ära oodata, millal pärast pikka päeva oma rinnahoidja seljast saab? Siis võid olla üks nendest 80%-st, kes vale suurust rinnahoidjat kannab.

Me kõik valime oma esimese rinnahoidja noores eas ja sageli on nii, et jäämegi kandma aastast aastasse sama suurusega rinnahoidjat. Enamik naisi ei mõtle sellele, et nende keha aja jooksul muutub ja sealjuures muutub ka rindade suurus. Nüüd võib tekkida küsimus, miks õige rinnahoidja suurus nii oluline on, ja mis kõige tähtsam, kuidas seda õiget leida? Vastused nendele küsimustele leiad siit.

Miks on oluline leida õige rinnahoidja suurus?

Kujutage korraks ette, et peaksite terve päev kandma vale suurusega jalanõusid. Tõenäoliselt tunnete end kogu päeva ebamugavalt. See enesetunne ei erine palju vale suurusega kandmisest tingitud ebamugavusest. Kõigepealt on oluline rõhutada, et rinnahoidja kandmine ei tohiks olla ebamugav. Selle kandmisele ei tohiks isegi mõelda.

 

Teiseks ei ole teie rindadel lihaseid, nii et kui nad ei saa õiget tuge, vajuvad need allapoole. See võib põhjustada naha pinget kaelal ja näol, mis võib põhjustada nii peavalu kui ka valu kaelas. Kui teie rinnad ei ole korralikult toetatud, võib see põhjustada ka vale kehahoiaku.

Vale rinnahoidja suurus võib lisaks ebamugavusel mõjutada ka Sinu välimust. Selles mõttes, et rinnahoidja võib Su rindu kuidagi imelikult vormida ja neid valedest kohtadest välja punnitada. Õige toestusega ja õiges suuruses rinnahoidja näeb rinnal kena välja ja samal ajal istuvad ka riided seljas paremini.

Selged märgid, mis näitavad, et vajad uut rinnahoidjat.

Võib olla mitu märki, et Sinu rinnahoidja ei istu õigesti. Vöö võib olla liiga suur, rihmad võivad õlgu hõõruda või korviosad võivad tunduda kottis. Et aidata aru saada, kas rinnahoidja istub halvasti, oleme kokku pannud mõned levinumad probleemid, mis näitavad, et on aeg uue rinnahoidja ostmiseks.

 

  1. „Topeltrindade efekt“

Väga täidlane ja kõrgele tõstetud büst pole iseenesest halb, aga kui Su rinnad kukuvad peaaegu rinnahoidjast välja, pole see hea märk. Rinnahoidjast välja punnitad lisarinnaosa ei saa mingit tuge ja see võib tekitada palju ebamugavusi. Lihtne lahendus probleemile on valida ühe suuruse võrra suurem korviosa, et vältida rindade rinnahoidjast välja punnitamist.

 

  1. Korvi servad hoiavad eemale või on korvide kangas kortsus

Kui korvide servad hoiavad rindadest eemale, korvide kangas on „kottis“ ja tunnete, et teie rinnad "ujuvad" korvi sees, võib see tähendada kahte asja - kas korvi suurus on liiga suur või olete kandnud oma lemmikrinnahoidjat liiga palju kordi ja rinnahoidja on kaotanud oma kuju. Igal juhul on aeg uue rinnahoidja jaoks.

 

  1. Rinnahoidja ja keha vahel on ruumi

Rinnahoidja korviosa on nagu võrkkiik rinnale, kuhu rinnad peaksid toetuma. Seetõttu peaks rinnahoidja rihm alati asuma teie rinna alumise osa all. Kui seda ei juhtu, ei saa rinnad õiget tuge. Seega, kui rinnahoidja ei püsi tihedalt ümber keha, on kindlasti aeg leida uus ja õigesti istuv rinnahoidja.

 

  1. Vöö istub kaarekujuliselt üle selja

Kui keha ümber olev vööosa jookseb kaarega mööda selga üles, on see selge märk sellest, et rinnahoidja õlapaelad on liiga pingul. Tõeline probleem võib olla ka hoopis selles, et keha ümber oleva vöö suurus on tegelikult liiga suur ja selle kompenseerimiseks pingutatakse õlarihmasid liiga palju. Kui see nii on, vähenda vöö suurust ja suurenda korvide suurust.

 

  1. Su õlapaelad kukuvad alla

Kui sul on probleeme õlapaelte paigal hoidmisega ja need kukuvad pidevalt alla õlgadele, on selge, et pealad on liiga lõdvad. Kui need jätkavad lõdvenemist, kuigi pingutate neid sageli, võib see olla märk sellest, et rihmad on kaotanud oma elastsuse. Sel juhul vajad uut rinnahoidjat.

 

  1. Õlapaelad jätavad su õlgadele jäljed

See on üks ebamugavamaid probleeme vale suurusega rinnahoidja kandmisel. Eriti on see probleemiks suurema rinnaga naistele, et pigistavad õlapaelad jätavad õlgadele jälgi. Probleem tekib siis, kui õlapaelu pingutatakse liiga palju, et luua raskele rinnale lisatuge. Vöö annab suurema osa toest, nii et kui pingutada õlapaelu nii palju, et see tekitab ebamugavust, vajate tegelikult väiksema ümbermõõduga vööosa.

 

  1. Korviosa ei järgi kogu rinda

Korvi põhjas olev tugikaar või õmblus peaks alati järgima teie rinda kaenla alt kuni rindkere keskele. Kui korv surub või pigistab rinda, on korvi suurus liiga väike ja seda peaks vähemalt ühe suuruse võrra suurendama, et korv istuks mugavalt ja järgiks kogu rinda.

Kuidas leida õige suurusega rinnahoidja?

Seda artiklit lugedes võisid jõuda äratundmisele, et ka Sinu rinnahoidja ei istu korralikult. See tähendab, et on aeg leida uus, õige suurusega rinnahoidja. Lihtsaim viis sobiva istuvusega rinnahoidja leidmiseks on alustada rinnahoidja valimist õige mõõtmisega. Selleks ei pea Sa kohtumist kokku leppima, lihtsalt astu läbi lähimast CHANGE Lingerie kauplusest ja küsi rinnahoidja õige suuruse leidmise mõõtmisteenust.

Mõõtmisteenus toimub alati proovikabiinis ja seljast tuleb võtta vaid välimised riidekihid, vana rinnahoidja võib selga jääda. Spetsiaalse koolituse saanud konsultant võtab mõõdulindiga vajalikud mõõdud ja leiab teile ideaalselt sobiva rinnahoidja suuruse.

Naise kehas toimub aja jooksul palju muutusi, nagu kaalulangus või -tõus, hormonaalsed muutused,  rasedus ja rinnaga toitmise aeg. Seetõttu soovitame iga poole aasta järel oma rinnahoidja(d) välja vahetada ja seejuures kontrollida üle ka õige suurus.

Ja kindlasti pea nüüd meeles – alati on olemas just Sulle ideaalselt istuv rinnahoidja!

Õige suurusega rinnahoidja