Kuidas valida kingituseks pesu

Kuidas osta kingituseks pesu
Me kõik teame, et elamused ja emotsioonid on alati paremad kingitused kui asjad. Ja kõik naised teavad, et pesu ei ole lihtsalt praktiline riideese, vaid midagi hoopis enamat.

Seega, üks tõeliselt väärtuslik kingitus naisele on tema maitse-eelistustele vastav ja ideaalselt istuv pesukomplekt.

Kuidas aga kallimale pesu valides kindlapeale õigeid valikuid teha?

Siin on soovitused, mida pesu kingituseks ostmisel silmas pidada.

  • Mine piilu oma naise pesusahtlisse ja kirjuta üles rinnahoidjate suurused. Vihjeks, et need numbrid peaksid olema umbes sellised: 32C, 80E, 75A jne.
  • Ära unusta ka aluspükse, vaata üle ka nende suurusnumbrid.
  • Veel lihtsam on pesuvalik koos suurusnumbritega üles pildistada, et saada aimu seni eelistatud materjalidest, mudelitest ja stiilist.
  • Kui luureinfo kokku kogutud, tule CHANGE Lingerie kauplusesse ja jäta kogu ülejäänud töö meie kogenud müügikonsultantide kanda. Üheskoos leiate parima ja õiges suuruses pesukomplekti. 
  • Valitud pesu pakime imeilusasse kinkepakendisse, Sinul jääb üle vaid kingitus üle anda ja kinkimisrõõmu nautida.

Kui eelpoolkirjeldatu tundub aga siiski liiga keeruline ja õigete valikute tegemine võib osutuda liiga riskantseks, on meil lahendus siiski olemas!

Palu oma kallimal teha meie e-poes üks põhjalik "window shopping" ja lisada kõik oma lemmikud soovinimekirja. Soovinimekirja, kus on suurusnumbrid ja õiged mudelid Sinu eest juba välja valitud, saab kingisaaja ühe klikiga Sulle lähetada. Kui oled e-poes kingiostu sooritamas, märgi kindlasti ära, et soovid pakkida ostu kinkepakendisse. Kui soovid, lisame isegi väikese tervituskaardi koos Sinu sõnumiga kingitusele.

Või miks mitte valida kingituseks hoopis kinkekaart
Kinkekaardile saab laadida endapoolt soovitud summa ja ka selle pakime me kaunisse kinkepakendisse.
Ja mis peamine – kinkekaart annab kingisaajale vabaduse valida pesu just täpselt enda maitse järgi.

Kuidas kinkida naisele pesu